03 november 2012

Lite spontant

Inte var dag men igår kväll hörde Noomi av sig och en stund senare var jag på plats hemma hos henne. Lite spontan träff så där. Inte var dag man gör såna saker kan jag ju säga:) Hade en riktigt trevlig kväll! Mycket prat och skratt. Riktigt skönt och ses utan barn också ibland. Blev en sväng och kolla in stan också. Jag fick dock hålla mig till alkoholfritt då jag körde men det går ju det med:) Trevligt hade vi det i alla fall!

Gårdagen var rätt intensiv så jag hann aldrig med och skriva något här. Sorry lilla blogg:) Jag jobbade hela dagen och efter jag kom hem fick jag bogsera hem vår fina nya helt underbara bil vi köpt. Förbannade skitbil...:) Pontus påstår dock att han vet alla felen så de måste bara fixas. Låter ju bra. Bilar och teknikprylar ska fasiken bara fungera!

Lördag och jag vill bara sova! Kom hem vid 03 i natt och idag håller Pontus med hjälp på att lägga plåt uppe på taket. Alltså ingen sovmorgon här inte.. Se om jag lyckas ligga och dra mig lite på soffan. Om barnen tillåter:)

//Sofie

Inga kommentarer: