09 november 2012

Snart helg!

Fredag idag, känns skönt:)

Jag sitter och äter frukost och Hugo och Leah spanar in barnkanalen. Som vanligt.

Måste börja med och ge dem lite beröm igen! Sov till kvart över sju idag. Godkänt så det smäller om det. Hoppas de tar åt sig av berömmet och fortsätter i samma stil.

Igår på eftermiddagen åkte jag in till Linköping en sväng. Barnen hade turen och slippa gå med sin mor i affärer då de fick var och leka hemma hos mormor och morfar undertiden. De uppskattade det mer. Konstigt va?:)

Hittade inte det jag skulle ha. Åkte till Jula men herre min gud så fel jag kände mig. Jag och massa giriga pensioners gubbar som stod och rev i erbjudande lådorna. Nepp jag köpte en flaska vatten och gick ut. Fick den även billigare än vad det stod på prislappen så det var väl det positiva med det besöket:)

Hann med in på Stadium Outlet också. Hade aldrig varit där tidigare men det är en affär jag kan rekommendera om det nu skulle vara någon mer som aldrig varit där. Träningskläder till halvpriset ju! Jag kom ut med ett par träningsbyxor och en tröja att träna i och betalade endast 300 kr för allt! Sånt tycket vi om:) Jättefina jackor hade de också. Funderar på att åka dit och köpa en vinterjacka om nu den jag beställde inte passar.

Det återstår att se...

De skorna jag bloggade om från Dinsko var skitfula  i verkligheten! Så då var jag ju tvungen att gå på jakt efter några andra. Det var inte så svårt:)
Bara ett litet tillägg är att skorna till vänster är i storlek 38 och de till höger 36. Jag om mina helt normala fötter...
De till vänster kostade förresten endast 50 kr OCH det var skor jag provat och tänkt köpa tidigare men tyckt att de varit för dyra. Men det var de inte denna gången:) 
//Sofie

1 kommentar:

Jennie sa...

Som när du och jag var på Biltema då jag träffade Pontus första gången!
Får man liksom inte äga ett hem eller bil bara för man har klackar på dojjorna? ;p