21 november 2012

Kollar WebbTV

"Jakten på det perfekta livet" kollar ni på det? Jag såg ett avsnitt och tyckte det var riktigt bra men har missat de andra så jag sitter och kollar på de avsnitten på SVTplay. Brukar aldrig titta på webbtv men ibland så:)

Pontus nattar barnen och det är en lugn som sprider sig över huset. Trötta barn här hemma ikväll.

Jobbade förut och sen drog jag till gymmet en sväng och körde ett pass med mest kondition men även lite styrka. Intressant intressant....

För att fortsätta skriva om något intressant så lagade Pontus så himla god chili con carne förut! Skitgod, så god att jag nästan åt så det kom ut genom öronen. Pontus använde det uttrycket varpå Leah hoppar fram och kollar i mina öron för att se om hon kan se någon mat därinne haha. Fast jag tar lite åt mig äran över den goda maten också faktiskt. Det var jag som hittade receptet och det var jag som handlade hem matvarorna. Så kallat teamwork som gjorde kvällens goda mat. Inte helt fel.

Fy fan vad jag skriver om ingenting. Nu ska jag fortsätta kolla klart på avsnittet. Vid 21 ikväll sänds ju det senaste avsnittet. Ska försöka komma ihåg att kolla på det. Se hur det går. Annars finns ju webbtv. Tjoo!

//Sofie


Inga kommentarer: