04 januari 2013

Åter morgonpigga barn

Det varade så länge Leah var förkyld. Att få sovmorgon alltså. Nu är vi åter i gamla mönster så 06.00 då går man upp. Usch, man vänjer sig alldeles för fort med att få sova lite längre. Eller jag vet i tusan om Leah är frisk. Hon är väldigt gnällig så hon borde nog ha passat på å sovit lite längre men men:)

Igår var jag i Linköping en sväng och skulle köpa tapeter till Leahs rum. Efter mycket velande hittade jag vad jag ville ha men nej då var det olika artikelnummer på rullarna och de hade inga fler. Såklart! Bara för jag åkte hela vägen dit. Se hur vi gör nu.

Leah var och lekte hos Alma igår. Hon är nu mer en stor tjej förstår ni. Stora tjejer är och leker hos kompis utan mamma. Det har Leah gått och tjatat om:) Tanken var att jag och å Cissi skulle byta barn med varandra en stund. Mina två behövdes vara i från varandra en stund kände jag. Men då Theo inte var hemma men Alma var så fick Leah vara där undertiden och leka. Leah ville knappt följa med hem:)

På kvällen var vi och firade Sarah som fyllde år. Barnen lekte och vi fick god pastasallad. Sarah fick en rosa blomgrupp som Leah valt.

Efter den här redogörelsen för vad min gårdag bestod av så ska jag nu äta lite frukost.

//Sofie

Inga kommentarer: