11 januari 2013

Tacomiddag

Blev det ikväll. Barnen var mycket nöjda. De har inte varit så förtjusta i det innan men nu verkar det ha vänt. Smidig mat så för mig får de gärna tycka om det. Gott och inte allt för onyttigt heller. Speciellt Leahs portion som bestod av gurka, tomat, majs, lök, paprika och ost. Inget annat skulle hon ha:) Men vad hon åt. Det tycker mamma om. När det äts.

Annars så är båda barnen nyklippta och fina i håret. Mamma var med när de klipptes och sen gick vi lite på stan därefter. Mormor var nämligen med sist som de klippte sig så då tyckte både Hugo och Leah att mormor var tvungen att vara med idag också. Tur mormor var ledig och hade tid å följa med:)

Hugo höll på att dö av skratt när frisören körde med maskinen i naken haha. Tror han brås på sin mor:)

Fyndade lite mer på rean idag. Usch nu har jag handlat färdigt känner jag. Det som handlades denna gången var återigen till barnen. Passade även på att smyga med lite saker hem som ska läggas undan och bli födelsedagspresenter. Lika bra och passa på när man hittar saker de vill ha och till halva reapriset!

Nu blir det kväll här hemma. Jag ska jobba hela helgen sen så jag får passa på att ha det lite extra mysigt en stund nu ikväll. Köpte även senaste säsongen av "HippHipp" på rean. Inte den bästa säsongen men det är ju ändå "HippHipp". Det får det nog kollas på ikväll innan sängen ropar:)

//Sofie

Inga kommentarer: