03 januari 2013

Vill du bli min löparkompis?

Det skulle vara så roligt om jag fick med mig någon mer som vill träna löpning. Man behöver absolut inte vara på samma nivå (se bara på Sandra och mig. Sandra var i högform och jag hade just fått Leah men vi lyckades träna löpning ihop ändå:).

Är det någon träningsform jag alltid tyckt om och som jag alltid haft med mig, mer eller mindre, så är det löpning. Så enkel träning så det finns ju inte! Och träning som man märker stora resultat på. Första gången man är ute på springrunda efter ett uppehåll går ofta seegt...Men redan andra gången går det mycket lättare!

Skulle vara kul och ha någon med sig som man kan anmäla sig till lopp med och man har något att träna inför. Sånt är ju roligare om man är fler!

Variera träningen med annat också såklart. Någon mer som finns med och tränar och peppar en.

Men det viktiga är någon som vill vara med. Någon som vill prioritera träning. Så det blir något av det och inget som rinner ut i sanden.

Tid? Ja man behöver inte träna ihop hela tiden men det vore ju kul att ha ett pass i veckan tillsammans. Mer kan man nog inte få till det. Småbarn, jobb, hem etc...:) Man kanske inte kan få ihop ett pass i veckan men då kan man ju träna tillsammans på andra sätt. Peppa varandra och sen försöka få ihop så många träningstillfällen man kan.

Kommer garanterat få noll respons på detta inlägg men det är ju värt ett försök. Annars får jag göra som alltid. Träna själv. Det har ju gått bra hittills men det skulle vara roligt med sällskap!

//Sofie

Inga kommentarer: