15 januari 2013

Då kom den

Magsjukan alltså. Satt i bilen och Hugo bara spydde rätt ut. Flera gånger. Bara så där utan någon som helst förvarningen. Inte mått illa innan eller nåt.

Kan säga att jag var rätt glad att vi inte hunnit köpa någon ny bil än utan att det var i vår gamla polo från -92 som vi åkte i när han spydde. Det kom verkligen överallt. Storsanering av bil- check.

Annars hann Leah med en dejt med farmor på stan idag. Mycket uppskattat av den unga damen. De hade gott på kafé och fikat och sen hade Leah fått handla ett set med Hello Kitty pärlor. Lycka. Hon har suttit med de där pärlorna hela dagen. Gjort massa fina halsband som hon ska ge till allt och alla:)

Det var vår tisdag. Hoppas onsdagen innehåller mindre spyor. Hoppas verkligen ingen annan av oss i familjen åker på skiten...

//Sofie

1 kommentar:

Magdalena sa...

Usch då, stackars liten. Jag har tyvärr också åkt på magsjukan nu, i tisdagsnatt kom den. Usch det är verkligen hemskt, låg i sängen hela dagen igår och kräktes ca en gång i timmen. Idag känns det bättre dock. Hoppas Hugo mår bättre snart han med! Kram Magda.