23 januari 2013

Öroninflammation?

Usch här är det sjukstuga med barn. Igen. Igår var Leah pigg och glad och precis som sitt vanliga jag igen. Åker och lämnar på dagis och hinner vara på jobbet en halvtimme innan de ringer och säger att hon är väldigt hängig och blek. Snäll svärmor/farmor som var i stan kunde hämta barnen den stunden innan Pontus slutade jobbet.

Natten = hemsk. Ledsen och otröstlig Leah.

Idag har Leah varit hemma hos mormor då jag fick jobba även idag. Pigg på morgonen men sen brak. ONT I ÖRAT! Leah hade panik när jag kom och hämtade henne. Eller då låg hon och sov så då var det inget men när hon vaknade var inget bra. Hon hade bara ont. Sjukvården? Gå och ta er i arslet! Ringer med ett gråtande barn i bakgrunden som skriker att hon har ont i öra men får man träffa en läkare? Nej det måste gått 3 dagar först. Kyss mig i den bakre regionen.

På väg hem från mamma och pappa hade Leah sån panik. Hon skrek att hon hade så ont! Hoppade i stolen och tårarna sprutade. Fick stanna flera gånger och trösta henne.

Fick en alvedon och då var läget bra. Men nu håller Pontus på och ska lägga henne och hon har panik. Igen. Rolig natt vi kommer ha. Alltså det är ju säkert öroninflammation. Leah hade det hur många gånger som helst sitt första år. Sen har det varit lugnt. Men nu verkar det kommit tillbaka. Och inte får man träffa någon läkare. Fortsätter det så här imorgon åker vi in till akuten med henne!

Återigen besviken och arg på sjukvården...

//Sofie

Inga kommentarer: