16 januari 2013

Frisk liten kille

Undra vad det var Hugo hade? Kan ju inte varit magsjuka... Klart man tror det då det är det som går just nu men i Hugos fall vet jag inte. Måste varit något annat. Han kräkts ett par gånger när vi åkte i bilen. Sen kom det lite i går kväll men han har mått som vanligt i övrigt. Och inte har han kräkts något i natt eller något under dagen. Varit en glad kille som han brukar vara (även haft ett argt utbrott, precis som vanligt::)

Vi andra känner inte heller av någonting så det kan inte varit magsjuka. För är det någon annan i familjen som har det så får jag det också. Alltid.

Undantag var när jag var höggravid med Leah och Hugo var magsjuk i över en vecka. Då blev jag inte sjuk. Men å andra sidan satte förlossningen igång precis där omkring så då var väl kroppen smart nog och såg till att jag höll mig frisk när det skulle till att födas barn. Har faktiskt läst någonstans att kroppen oftast är så smart att när det närmar sig förlossning så blir man oftast inte sjuk. Oftast. Inte alltid såklart.

Noomi hade lagt upp den här bilden på fejjan. Visade Hugo den varpå han säger: "Åh så liten jag var! Men du mamma, du är dig lik. Lika gammal..."
//Sofie

1 kommentar:

Hannah sa...

24-timmars eller så var det bara något kroppen kände att den ville göra sig av med. Oavsett så skönt att det var så lindrigt :)