05 januari 2013

Jag tror jag spyr

På alla uppdatering på facebook, instagram, bloggar etc som handlar om hur förbannade jävla duktiga alla är som har börjat träna! De har tränat regelbundet sen 1 januari (oj inte ens en vecka!) och varje, varje gång de tränar så ska det skrivas så att alla vet hur duktiga de är! Men jag lovar rätt som det är säger det stopp hos nästan alla dess personer och det kommer inte komma en enda uppdatering om en träning.

Visade sig visst att de gick ut för hårt och tränade varje dag under hela januari men sen tog det stopp fram till maj då kommer pressen till att vara i form till sommaren. Sen hela juni, juli, augusti är det tomt på alla gym och i alla löparspår. För att sedan få sig ett ryck igen i början av hösten och sen dö ut igen tills det blir nytt år och nya löften igen.

Eller är det bara jag? Jag skriver väl här på bloggen när jag tränar men jag uppdaterar inte om det på alla socialamedier som finns. Att nu har jag varit på gymmet. Igen! Det ni:) Och inte för att skryta men jag tränar faktiskt året om. Inte bara i januari. Det ni.

Kanske bara är bitter över att själv ha varit dålig och inte kunnat träna än. Nej det är jag inte. Jag blir lika trött varje år i januari när alla dessa statusuppdateringar kommer. Men det är ju övergående som sagt så vad klagar jag på. Sköt mig själv. Så som jag brukar tänka om alla andra som sitter och skriver en massa gnäll.

Så nu ska jag sköta mitt eget. Punkt slut om detta. Nu har jag fått spy ur mig mina åsikter.

//Sofie


Inga kommentarer: