25 januari 2013

Choklad och Ronja Rövardotter på VHS


Det är min fredagskväll det. Jag och barnen har lite myspys så här på fredagkvällen nu när Pontus är ute och roar sig med sina jobbarkompisar. Ätit tacos har vi gjort med. Barnen fick välja mat.

Har storstädat huset idag också. Eller nja har lite kvar egentligen. Tar ju sån tid när man ska städa igenom allt ordentligt och grundligt. Jag blir lite väl manisk ibland. Jag vill göra det så ordentligt och grundligt att det tar en evighet innan det blir klart. Eller i värsta fall, jag blir inte klar alls... Det är irriterande. Då måste jag ju börja om från början igen sen när jag ska städa för då har ju det jag redan hunnit städa blivit skitigt igen. Sicka problem jag har. 

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen. Leah tycker inte filmen är så intressant utan leker med sina gosedjur men Hugo är imponerad av alla hästarna. Och rumpnissarna:) 

Tänk så mycket bra filmer det finns tack vare Astrid Lindgren. Jag tänker på det varje dag då våra barn är väldigt förtjusta i både Pippi, Emil, Lotta, Barnen i Bullerbyn, Saltkråkan, Rasmus på luffen, Karlsson på taket. Funderar på att ge Madicken till Leah i födelsedagspresent sen. Den filmen har de faktiskt inte. Trots att filmskåpet annars är fullt:) 

//Sofie

Inga kommentarer: