08 januari 2016

Fredagsmys/trött

Då var det helg igen. Blir helt förvirrad av alla helger som varit på sista tiden. Ska faktiskt bli väldigt skönt på måndag när allt drar igång som vanligt igen. Du är välkommen vardag!

Vi har haft fredagsmys hela familjen ikväll. Det betyder att vi suttit i soffan allihopa och kollat på "Kändisbarnvakten" (ett mycket bra barnprogram!) och "Pinata" (ett väldigt konstigt barnprogram). Nu ligger de mindre familjemedlemmarna i sina sängar och jag pustar ut och njuter av ett tyst hus.

Varit en intensiv dag med först jobb och sen hämtning av barnen hos mamma och pappa. Elin och Minna var där också så vi blev kvar lite extra och umgicks med dem. När vi kom hem sen var det bara att ge sig ut i snöovädret för och skotta. Hade tänkt åkt till gymmet men efter en timmes snöskottning var jag rätt mör i kroppen så det fick räcka. Kände inte heller för att ge mig ut och köra i det här vädret heller mer än nödvändigt. Tog nog dubbelt så lång tid än det brukar när vi åkte hem från mamma och pappa. Snöade och blåste så man knappt såg vägen och sen halt på det.

Annars så är lite så som jag väntar in nästa vecka med träningen. För då drar äntligen alla passen igång igen och jag har lyckats få platser på flera av dem så det ska bli så roligt (och jobbigt) att börja köra det igen. Hej nytt träningsår:-)

Men nu blir det ryggläge i soffan med min målarbok innan mina ögon också stängs för natten. Fredagskvällar är jag alltid extra trött på. Oavsett om jag jobbat hela veckan och har ledig helg framför mig eller om jag ska påbörja helgen för jobb så är jag alltid lite extra trött just på fredagskvällen.

Konstigt det där. Kan det sitta mentalt i huvudet mån tro?:-)'


//Sofie





Inga kommentarer: