27 januari 2016

Would I Lie To You? Skulle jag ljuga för dig?

Jag har en förkärlek till och kolla på BBCBRIT. Så fort jag bläddrat igenom alla andra kanaler och insett att det inte är något vettigt att se så slår jag över till BBCBRIT istället. Likaså om det är reklamavbrott på nån annan kanal som jag börjat kolla på så är det ofta jag klickar över dit istället. Älskar reklamfria TV kanaler:-) Det gör att till och med jag orkar se klart ett helt avsnitt av ett program. 

Top Gear är ju en favorit som ofta visas där men även olika stand up typ "Live at the Apollo". Michael McIntyre är ju så underbart bra! Skrattar bara av att se honom:-) Brittiska komiker tillhör helt klart de bästa. 

Något annat roligt program som sänds på BBCBRIT är "Would I Lie To You?". Ett klassiskt panelprogram som är så roligt! Nu läste jag på Henrik Schyfferts facebook (via aftonbladet) att det kommer en svensk version av programmet nu i vår. Ska bli jättespännande och se! Anna Mannheimer är programledare och hon är också en favorit hos mig. Känns som det skulle kunna bli bra men jag är ändå lite skeptisk. 



De gjorde ju en svensk version av QI (intresseklubben tror jag de döpte den till?) med bland andra Johan Wester och Anders Jansson från Hipp Hipp. Trodde det skulle bli riktigt bra men nej det nådde inte upp till samma nivå som riktiga QI. Tyvärr, jag hade hoppats på det. 

Det ska ändå bli spännande och kul och se hur "Skulle jag ljuga för dig" står sig i jämförelse med det brittiska originalet. Johan Glans och Fredrik Lindström ska ju vara med också så helt fel kan det omöjligt bli:-) 

 //Sofie 

Inga kommentarer: