18 januari 2016

Hej vecka 3!

Kylan håller i sig! Temperaturen har legat mellan minus 10 och minus 20 grader nu ett bra tag. Något för kallt tycker jag men snön ligger ju kvar så fint ute så visst:-)

Klockan ringde tidigt i morse och jag var så där seg efter att ha sovit dåligt. På med träningskläderna och ut i kylan för att mötas av en totalt igenisad bil...Där var det när att jag vände in igen. Men som tur var blev bilen varm fort och isen försvann någorlunda.

Kom iväg och kunde köra spinning även om det kändes motigt innan jag kom dit:-) Sen bar det av hem igen för att hjälpa till och få iväg Hugo till skolan. Hugo tycker så mycket om skolan. Han säger nästan varenda helg att han längtar tills det blir måndag igen. Skönt att han trivs bra och tycker skolan är så rolig. Håller mina tummar för att det ska få fortsätta i den stilen även i framtiden för honom.

Varit och handlat mat och lämnat av Leah på dagis precis. Ska börja göra mig redo för en eftermiddag och kväll på jobbet. Först ska jag bara ringa ett par samtal jag måste få gjorda. Kanske slänga på mig lite smink med så jag inte ser ut helt som ett likblekt spöke.

//Sofie 

Inga kommentarer: