29 januari 2016

Här är jag!

Hann visst inte med någon uppdatering här igår. Dagen gick så fort! Jobbade till 16.15 och sen direkt efter åkte jag för att köra ett TRXpass. Jag var så seg och omotiverad och när jag kom dit fick jag dessutom reda på att det var ett intensiv pass jag anmält mig till...usch så jobbigt det var. Man kör verkligen järnet hela passet utan pauser. Jag trodde det var ett vanligt TRXpass jag anmält mig till som brukar vara nog så jobbiga.

Tur det känns bra efteråt och en liten klapp på axeln till mig själv som tog mig igenom passet trots att jag var så opepp innan och helst vara ville ha åkt hem och lagt mig på soffan. 

Gårdagskvällen ägnades åt att förbereda inför idag då vi ska åka iväg och hälsa på Jennie med familj i Falun. Tvättade och plockade med allt som ska med.

Idag fortsatta jag greja i ordning med allt efter jag kom hem från morgonspinningen. Jag är ledig fredag-söndag så perfekt att jag gör det sista nu och sen kan vi åka vid 14 direkt när Hugo och Pontus kommer hem. Det är planen i alla fall☺

//Sofie


Inga kommentarer: