24 januari 2016

Men vad gör du mamma?

Tagen på bar gärning. Jag satte mig vid datorn för att göra massa måsten som att läsa på och lära mig om skolans plattform och för att skriva ihop jobbansökan till ett par jobb som verkar intressanta, maila och fråga en sak till ett företag, fylla i en grej på barnens schoolsoft sida... Men så hamnade jag här på en helt annan (dock mycket roligare) sida som säljer alldeles för många fina klänningar.

Varför är det så att när man har tid att sitta ner och göra allt det där man behöver göra så vill inte hjärna alls utan man börjar göra roligare saker istället?

Leah smög sig upp bakom mig och kollade på vad jag gjorde vid datorn och skrek i högan sky att jag minsann lovat pappa att inte köpa några fler klänningar. Jag som är lättskrämd av mig höll på att hoppa upp i taket när hon skrek till bakom mig att jag inga klänningar får köpa. Och nej jag ska inga klänningar köpa men att bara få sitta en stund och vila hjärnan och drömma mig bort ett slag innan jag tar tag i allt det där andra som jag måste göra. Det behöver jag göra ibland. Pausa för att samla ny energi. Som att typ blogga lite.

Eller kanske jag skiter i alla måsten och klickar hem ett par klänningar ändå? Svårt beslut det där...☺

//Sofie


Inga kommentarer: