21 januari 2016

Yoga

Ikväll har jag varit och tränat....yoga! Jag har provat yoga en gång tidigare men det var många år sen. Det var i skolan vi fick prova på (tror det var med Hannah om jag inte minns fel?) och det jag kommer ihåg från den gången var att jag tyckte det var dötråkigt.

Yogan är väldigt populär så svårt att få nån plats till det passet men jag lyckades knipa en till idag. Måste ju prova och se vad jag tycker om det nu för som sagt det var ju några år sedan sist jag testade.

Mitt utlåtande efter kvällens pass? Det är fortfarande dötråkigt. Det är säkert så att det är något man ska gå på regelbundet för att lära sig men nej. Något som ska vara så avstressande blir raka motsatsen för mig. Stå där i konstiga positioner utan att trilla samtidigt som man ska andas in och ut i ett visst tempo. Nej det är inget för mig. Instruktören var även precis så som jag tänker mig att en yogainstruktör är. Där bekräftades mina fördomar minsann:-)

Får se om jag går nån mer gång men som sagt det är inte lätt att ens få någon plats och så kul tyckte jag som nämnt inte att det var. Kanske kan testa och köra hemma? Yoga känns som en perfekt hemmaträningsform. Äh får se men nu har jag i alla fall provat på det.

Imorgon blir det däremot spinning och det mina vänner det är inte dötråkigt.

//Sofie


1 kommentar:

Hannah sa...

Det ringer en klocka någonstans! Claes hittade ju på massor vi fick prova, så yoga var säkert med någonstans :)