23 december 2017

Dan före dan

Åh, vilken lugn och skön dag det här har varit! Vet inte när vi hade en dag där hela familjen varit lediga och dagen varit rätt oplanerad.

Tog sovmorgon och åt frukost tillsammans alla. Riktigt mysigt! Pontus och barnen hade sen några saker att uträtta inne i stan så jag och Ebbe följde med och tog oss en långpromenad medans de var i affärer och sprang runt med allt annat folk.

Så himla tråkigt bara med vädret! Vi har haft massa snö i ett par veckor men så dagen innan julafton så försvinner typ allt. Lite trist faktiskt. Främst för att det inte blir lika smutsigt med snö. Nu är det lerigt överallt. Både jag och Ebbe behövde saneras efter vår promenad.

Sen hade vi en jättelugn eftermiddag. Pontus styrde i köket medans jag och barnen började kolla på filmen Hook som gick på en tvkanal. Jag har faktiskt aldrig sett den innan, men åh så bra! Robin Williams är ju helt underbar. Alla hans filmer är ju bra typ. Barnen tyckte om den med. Hugo läser ju när det är textat medans Leah har lite svårt med tempot. Men hon hängde med och förstod så pass bra att hon satt still hela filmen och kollade:-)

Kände sen att det var dags att ta tag i livet och göra något vettigt. Jag kände mig helt okej i kroppen så körde ett pass på gymmet. Hugo ville så gärna följa med så jag fick sällskap dit. Trodde det skulle vara lugnt med folk, men se folk är hurtiga och kör på för fullt. Fick till ett helt okej pass med tanke på att jag hade Hugo med mig och att jag inte är i någon vidare form. Kändes bra efteråt och jag har inte känt något i bihålorna vilket är det bästa:-)


Nu blir det myskväll, eller ja uppesittarkväll som det väl kallas så här dagen innan:-)

Har två pirriga barn här hemma som är taggade för morgondagen!

//Sofie


Inga kommentarer: