08 december 2017

Tacofredag!

Den här fredagen har jag varit effektiv. Det är så skönt att ha energi i kroppen igen! Har jag nämnt det innan?:-) Efter att ha varit dålig mer eller mindre hela hösten/början av vintern så är det skönt att få ha lite ork i kroppen igen.

Började dagen med att ta med Ebbe på promenad efter att barnen åkt iväg med skolbussen. Vi gick vår runda som jag tycker är så skön att gå. Möter knappt några människor fast det är inne i stan. Lagom runda att gå tidsmässigt med då den tar nästan exakt en timme i raskt tempo.

Ebbe satt så fint på stenen, men jag hann bara ta fram mobilen för att knäppa ett kort så var han på väg ner från stenen... 

Efter det så fick Ebbe följa med mig till gymmet. Eller nja, han fick sitta och vänta i bilen. Så otroligt efterlängtat att få vara tillbaka där igen! Förra gången jag var där var sista oktober, så en och en halv månad sen sist. Som nämnt innan så har bihålorna mina inte visat sig från sin bästa sida den här hösten. Hoppas så att det får hålla i sig och jag får känna mig pigg nu. Behöver träna, få svettas av mig och stärka min kropp, ja även knopp.


Därefter blev det att åka och handla födelsedagspresent till en klasskompis Leah ska på klass hos (japp, ännu ett till kalas), köpa frimärken till alla julkort samt posta dem, var även förbi Ö&B och handlade några saker och sist, men inte minst blev det ett stopp på Willys för mathandling.

Man vet ju aldrig med Postnord. Bäst att skicka korten i tid. 


När jag kom hem slog det mig att jag inte ätit något än idag! Klockan hade hunnit bli halv ett så tog mig en välbehövlig lunch. När Pontus kom hem så gick vi ut och körde järnet i trädgården. Hade massa skräp från renoveringarna som vi lassade på trakorvagnen. Ja, även en del annat skräp lassades på. Röjde även på altanen. Altanen har används både till att slänga ut allt skräp på och så har Pontus stått där och sågat så det såg rätt dant ut. Hade även ställt ut massa möbler och grejer så det var lite att ta tag i. Men nu ser det bättre ut iallafall:-)

Blev lite imponerad av Ebbe förut. Han hoppade upp till mig på vagnen utan några som helst problem! Det är rätt högt och så stor är han inte. Var som han tog ett jämfota hopp och vips var han uppe på vagnen. Han ville följa med till tippen, men det fick han inte. 

När jag kom in så hoppade jag in i den efterlängtade duschen! Myskläderna är nu på och tacosen är på G. På Spåret har ju premiär ikväll med så det vankas för en riktigt bra fredagskväll det här.

//Sofie


Inga kommentarer: