15 december 2017

Kusiner på besök

Igår var det aldrig riktigt läge att kika in här. Jag jobbade och var sen förbi mamma och pappa för att hämta hunden och lånade deras skrivare. När jag kom hem sen så hade Leon och Linus kommit till oss. De ska vara här hos oss tills på lördag.

Det var fullt ös på kusinerna. De överraskade oss med att lussa för oss. Så fina så, till och med Leon var med och var nöjd. Sjöngs lite sånger innan det var dags att göra alla redo för natten.


Jag kände mig halvrisig igår när jag jobbade. Proppade i mig ett par tabletter för att orka. När jag kom hem sen på kvällen kändes det som jag hade feber i kroppen. Tog tempen innan jag skulle gå och lägga mig och mycket riktigt så hade jag ju feber. Jag bäddade ner mig i soffan så fick Pontus ta sovrummet med barnen. Natten har väl varit sisådär. Har inte fått så värst många timmars sömn. Gick upp halv fem i morse då Pontus började stöka i köket.

Tog mig två Alvedon och sen har jag känt mig rätt okej. Hela dagen är inplanerad med saker så har inte tid att vara hemma och vara sjuk. Det går verkligen inte. Ska och ha julmys med lekar och sånt i Leahs klass mitt på dan och sen i eftermiddag/kväll är det disco för Hugos klass. En del att stå i kring det så det finns att göra.

Svärmor kommer ut och är med Linus och Leon under tiden. Det körde ihop sig med barnvakteriet och uppdragen som klassföräldrar, men vi lyckades få ihop det. Som sagt, jag har inte tid att ligga hemma och vara sjuk idag. Fast när har man tid för det?

//Sofie 

Inga kommentarer: