30 december 2017

Träning och mathandling

Vaknade rätt skapligt i morse så passade på att hoppa i träningskläderna och drog till gymmet en sväng. Rena lyxen att bara kunna åka och träna såhär ju. Annat blir det när jobb, skola och barnens aktiviteter börjar igen. Men det tar vi då:-)



När jag kom hem därifrån blev det frukost och sen drog jag och Pontus iväg för att handla inför morgondagens nyårsfirande. Vi kom precis i lagom tid för när vi åkte sen var det fullt med bilar på parkeringen utanför. Ibland ska man ha lite flyt:-)

Jag har just tagit en långdusch och passade bland annat på att göra en hårinpackning. Eller hårinpackning, jag har sen en tid tillbaka kört med Olaplex. Gjorde en sån behandling sist jag var hos frissan och köpte då även med mig en flaska för att kunna fortsätta hemma. Olaplex är utan tvekan det bästa jag provat för mitt hår! Dyrt men drygt och det är väldigt bra.

Ska slänga ihop lite lunch här snart för sen ska vi åka till Pontus moster Nettan för lite kalas. Träffa hela tjocka släkten. Barnen behöver få rasta av sig lite så blir perfekt för dem att få leka med alla kusinerna.

//Sofie


Inga kommentarer: