29 december 2017

En inlåst bil

Hade en riktigt trevlig kväll igår! Känner mig nästa bakis idag, men jag drack typ inget så det är jag ju inte. Däremot var vi hemma sent i natt så kanske det som spökar i kroppen. Inte van att vara uppe hela nätterna:-)

Vi började kvällen med mat på Pinchos. Premiär för oss alla faktiskt! Hört så mycket om det och alla som varit där har tyckt det varit så bra. Annorlunda koncept och jag tyckte det var god mat! Åt dock alldeles för mycket. Jag blev så himla proppmätt! Nästa gång räcker det att ta en eller två rätter mindre. Den sista åt jag i ren snålhet:-)

Om jag ska klaga på något som var det att jag tyckte det var väldigt trångt. Bordsgrannarna satt ju så nära så det var som att de satt vid ens eget bord. Och vem vill ha ciruksmusik när man går på toaletten? Plus att det var ett väldigt spring i restaurangen då alla själva går och hämtar sin mat/dryck. Fick lite McDonalds känsla av det. Men vi kommer helt klart åka tillbaka och äta där någon mer gång. Tänkte ta med barnen då. Tror det skulle tycka om det!

Sen hade vi lite tid att fördriva innan bion började. Vi gick och kikade in alla fina ljusdekorationer som finns över hela stan. Så himla fint!




Vi gick sen och satte oss på ett uteställe och tog lite dricka innan vi besökte Hemmakväll för inhandling av det obligatoriska biogodiset. Vi var och såg Solsidan filmen. Hade inga direkta förväntningar, men den var bra! Till och med Pontus som inte är så förtjust i Solsidan tyckte om den. Vi går så himla sällan på bio alltså. Tycker det är alldeles för dyrt så ska vi gå ska det vara någon film vi verkligen vill se. Men visst är det väldigt mysigt att komma iväg och gå och kolla på en film någon gång ibland:-)

Efter bion så skulle vi gå och hämta bilen från p-huset där vi hade parkerat. När vi kom fram så var det låst! Gick runt och testade alla ingångarna, men det var låst överallt. Så himla dåligt! När vi skulle parkera så letade vi efter skyltar där det stod hur länge de hade öppet. Hittade inte en enda skylt, det stod inget på parkeringsbiljetten heller. Utgick från att det var dygnet runt öppet eller att de kanske stängde vid 24.00, men tji fick vi.

Kom dit vid 23.20 och det var helt stängt. Googlade och fick då fram att de stängde vid 23.00. Suck! Försökte ringa numret till vaktbolaget som stod angivet på dörren till p-huset men fick inget svar. Vi började kolla tågtider, men sista tåget hem hade redan gått såklart. Så himla typiskt! Vi började ringa runt till de vi visst eventuellt skulle kunna komma och hämta oss. Till sist fick Cissi tag i sin syster så hon var en hjälte och kom och hämtade oss!

Vi var väl hemma runt två tiden inatt så somnade som en klubbad säl i sängen.

Hade en jätterolig kväll trots incidenten med bilen:-) Jättekul att kunna ses utan barn. Vet inte om vi någonsin gjort det? Cissi och jag har kanske setts nån gång själva, men inte att vi varit alla fyra utan några barn. Så skönt att kunna prata ostört och få tala färdigt meningarna utan något barn som kom och avbröt.

Får försöka göra en repris på den någon gång igen sen!

//Sofie





Inga kommentarer: