27 december 2017

Våran annandag

Vi hade ännu en väldigt lugn och skön dag igår. Annandagen böjd bland annat på mellandags rea. Pontus skulle åka in till stan en sväng och kolla efter ett tennisrack (japp, han ska också börja spela tennis) så då följde jag med en sväng. Kikade in på Lindex och KappAhl men köpte faktiskt inget. Var däremot sugen på en ny dammsugare inne på Elon men det köpet får bli en annan gång.

Var även förbi och hämtade ett par hockeyhjälmar som jag köpte av en på facebookloppisen. Vi har börjat få ont om hjälmar här hemma då en hjälm kommit bort och en annan fått en spricka i sig. Blev så glad att jag hittade dessa hjälmar. Jättefint skick och kostade en bråkdel om vi skulle behövt köpa nya. Vi åker ju inte skridskor jätteofta så köpa nya dyra grejer till det känns lite överdrivet.

Lämnade faktiskt även in alla våra skridskor på slipning igår så snart kan vi åka skridskor igen hela familjen:-)

På eftermiddagen hade vi fikabesök. Emma och Per kom över samt Sarah och Krille och alla barn. Fullt ös medvetslös var det på barnen. Hade en mycket trevlig eftermiddag som snabbt gick över till kväll.

När alla gick hem blev det att fixa lite kvällsmat innan det var dags att natta barnen. Jag höll mig inte vaken speciellt länge heller. Försökte kolla på Sveriges match i JVM men gav upp och gick och la mig en bit in i andra perioden.


Knapert med bilder från gårdagen men hittade denna på pyjamasligan:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: