13 december 2017

Godmorgon Lucia!

Igår hade jag Luciafirande på jobbet så jag smygstartade Lucia redan då. Så fint med alla barnen som är så fint klädda. Vi hade bland annat en snögubbe med i Luciatåget igår. Så himla fin! Tycker det är barnens Luciatåg och jag bara älskar när det kommer nya juliga inslag i Luciatågen. Det är ju 2017 liksom och traditioner ändras (vilket de alltid gjort och alltid kommer att göra). 

Snöat har det gjort en massa! Alltså sen jag slutade jobba i hemtjänsten och barnen blivit stora tycker jag snön är helt okej. Efter den här gröna/leriga tiden vi haft så är det helt underbart att få massa vitt på marken. 


Jobbade länge igår annars hade jag varit sugen på att ta med barnen och åkt pulka. Kanske gör det ikväll istället? Nej, det går ju inte kom jag på i samma stund jag skrev det. Leah har tennis ikväll. Hoppas snön får ligga kvar ett tag så vi hinner njuta av den. Jag har ju även ett par längdskidor som gärna vill komma fram med. Sista åren här nere i norra Småland har det varit rätt dåliga vintrar sista åren. Har det kommit snö har den bara kommit och vänt typ. Vore ju mysigt om det kunde få vara lite snö nu när vi närmar oss jul och lov. 

Den här Luciamorgonen startade vi med mysfrukost tillsammans hela familjen. Mitt i veckan vilket kändes ovant, men väldigt mysigt! Hugo har sitt Luciafirande nu på morgonen så Pontus och jag ska vara med och kolla på det. Leah också då de uppträder för hela skolan. Ska bli jättekul och se! 


//Sofie 

Inga kommentarer: