28 december 2017

Mat och Bio

Vaknade pigg och alert i morse så drog en sväng till gymmet. Äntligen lyckades jag komma dit en tid när det var lugnt med folk:-)



Efter jag tränat åkte jag hem och åt frukost tillsammans med barnen. Grejade sen för att de skulle bli klara då pappa skulle komma och hämtade dem. Hugo och han skulle åka till flygvapenmuseet och Leah skulle hänga med mormor och Minna idag. De ska även sova över hos sin mormor och morfar inatt. Jag och Pontus ska nämligen ut på roligheter!

Ska åka in till Linköping ihop med Martin och Cissi för att äta mat och sen gå på bio. Har haft den här kvällen inbokad sen länge så det ska bli riktigt skoj!

När barnen åkt sen så tog jag med mig Ebbe och åkte in till stan. Behövde köpa ett grenuttag då vi har för få uttag i Leahs rum. Hon fick nämligen överta Hugos Playstation som vi installerade på hennes rum igår. Hugo fick ett nyare Playstations i julklapp av Erik och Frida så Leah ville väldigt gärna ta över hans gamla. Så nu har jag två barn som sitter och spelar NHL och FIFA för fullt.

Jag har aldrig varit intresserad av vare sig data eller TV-spel och kommer nog aldrig bli. Så länge de spelar med måtta så tycker jag det är kul att de har hittat något de tycker om.

Jag gick även en långpromenad med Ebbe när vi var i stan förut så klockan var rätt mycket när vi kom hem igen. Har bara hunnit duscha och göra mig i ordning för snart måste jag åka igen. Vi ska mötas upp hemma hos Martin och Cissi innan vi ska åka och dit ska vi direkt efter att Pontus slutat jobbet. Och det är ju snart. Timmarna går verkligen fort på en dag ibland!


Bjuder på ännu en spegelselfie. Kör på röd klänning idag. Skulle haft en blå fin klänning, men när jag tog på mig den såg jag att det var en fläck så det fick bli den här istället. Fast rött är fint det med:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: