11 december 2017

Hej vecka 50!

Det tickar på neråt. Snart är det fasen nytt år! Bara några veckor kvar av 2017...

Den här måndagen vaknade jag mycket piggare så var riktigt skönt att sätta sig i bilen och brumma iväg mot jobbet i morse. Det har snöat en massa idag och vad är väl roligare än att jobba på en förskola då? Oj så många snögubbar, snölyktor, snöänglar och pulkaåkning det blivit idag. Riktigt skoj!

Hämtade barnen efter skolan och sen var det bara hem för att byta kläder. Noomi och jag skulle träna ihop, men hon fick förhinder så jag åkte och körde ett pass själv. Blev ett kortare pass då Pontus höll på och byte termostater på alla elementen här hemma så det föll på min lott att laga middagen.

Har även vikt alla korgar med tvätt och nu är jag rätt trött. Har egentligen lite kvar att göra på den där leken som vi ska ha på fredag till Leahs klass, men tar det imorgon. Orkar verkligen inte nu. Den här veckan kommer det vara full rulle verkligen nästan varje dag.

Imorgon ska jag jobba länge då det är luciafirande på den förskolan där jag är och jobbar, på onsdag är det luciafirande med Hugos klass på morgonen, på torsdag kommer Linus och Leon hit och ska vara här tills på lördag, på fredag är det klassförälder åtaganden både i Leahs klass och sen Hugos, på lördag är det också en massa inplanerat och söndagen är väl relativt obokad förutom barnens innebandy.

Så vi har hela kalendern fulltecknad då det även är lite andra småsaker inplanerade.

Bäst jag går och lägger mig nu så jag orkar med morgondagen. Hade tänkt starta den extra tidigt (börjar egentligen senare) så jag kan få till ett träningspass även imorgon. Se hur pigg jag är när klockan ringer, om jag tar mig upp:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: