22 december 2017

En bra dag trots bihålorna

Känt av mina bihålor något fruktansvärt idag. Näsan har runnit och hostat grönt slem har jag med gjort. Känt mig halvt eländig tills jag kom att tänka på att jag ju haft en riktigt bra dag idag om man bortser från det där.

Hugo sov över hos farmor och farfar så i morse tog jag och Leah oss en lite längre sovmorgon än vad som var tänkt. Brukar ju alltid vakna när jag hör Hugo gå om om mornarna, men han var ju inte hemma den här morgonen och Leah är motsatsen till sin bror. Hon ligger gärna kvar lite längre i sängen.

När vi kommit upp och gjort oss klara drog vi iväg och hämtade Minna för att hänga lite med henne medans hennes mor behövde göra lite julförberedelser. Vi åkte hem till mamma där kusinerna lekte för fullt. Vi gick på hundpromenad, hade potträning (Minna ville göra som sin kusin så hon gick och kissade på toan 2 gånger medan vi var där!), åt jättegod lunch och kollade på Pippi Långstrump.



Det har varit väldigt fint och soligt väder idag!



Mamma tog sen med sig Minna för att lämna henne hos föräldrarna och så då åkte Leah och jag hemåt.

Blev ett litet stopp hemma innan vi skulle åka iväg igen. Hann sätta mig och betala räkningarna och köra några maskiner tvätt innan vi begav oss ut till svärföräldrarna. Där träffade åt vi risgrynsgröt, skinkmacka och hade det trevligt. Jocke, Tina och Krille, Sarah, Emma och Ville var också där. 

När vi kom hem därifrån så var det trötta barn som vi stoppade om. Pontus har ställt sig för att göra ostkakor och julskinka, men jag känner att sängen lockar. Har ju inte känt mig något vidare bra idag även om dagen egentligen har varit väldigt bra. Kul när man får umgås med nära och kära, det är väl det julen handlar om?:-)

Tänk att det är dan före dan före dopparedan idag! Imorgon är det bara en dag kvar, barnen har nedräkning för fullt nu! Men vilka barn har inte det?:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: