23 september 2009

3 år idag<3

3 år har vi varit tillsammans idag! Den första tanken som slog mig var: inte längre? Haha vi har hunnit var med om en heldel tillsammans och det har gått så fort känns det som.

När vi träffades började jag sista året på gymnasiet och Pontus hade precis ryckt in i lumpen. Efter lumpen så flyttade Pontus till Oskarshamn då han fick jobb där. Efter student och allt så flyttade jag efter dit sommaren 07. På hösten så skaffade vi Poker, våran älskade lilla Flate:) På vintern fick vi reda på att vi skulle ha barn och bestämde oss för att flytta hem (och det gick fort allting då). Så i mars 08 blev vi tranåsbor och Pontus hade fått nytt jobb. Efter våren kom sommaren och en liten bit in även där så tittade till slut våran älskade Hugo ut, närmare bestämt den 31 Juli. Jennie och Erik var det första som träffade honom (och de är de som vi känner som bor längst bort från oss haha).

På hösten fick Pontus en idé om att skaffa hus, jag var inte lika på kan jag ju säga. Men efter att ha hittat vårat egna lilla renoveringsobjekt och efter en liten budgivning så var huset vårat:) Februari 09 fick vi tillgång till huset och tömning och renovering kunde påbörjas. Efter mycket effektivt arbete och med mycket snäll hjälp från vänner och familj så lyckades vi ha det i ordning tills vi flyttade in. Gud så mycket jobb vi har lagt ner och speciellt under den där våren... Och mitt i allt hade vi en liten Hugo och en Poker som var så duktiga och snälla:) Sen kom det en period med uppsägningar och strul med avlopp samt tjafs med säljarna som inte var så roligt att gå igenom. Då var det rätt så slitigt...Men det löste sig det också som tur var. I somras utökade vi familjen ytterligare med världens sötaste små katter, Robbie och William:)

Och trots 3 år tillsammans så har vi väldigt lite kort på bara Pontus och mig tillsammans. Alla par jag vet har så mycket fina bilder på varandra men det har inte vi alls... Tycker mest det känns väldigt dumt att stå och försöka göra sig snygg framför en kamera när man ändå ser ut som skit haha. Men men vi har ju hållit ihop en då och jag hoppas det blir många år till som vi får vara tillsammans.

Älskar Dig Pontus!!!!

2 kommentarer:

Hannah sa...

Standardfrågan våren 07: "Ska du till Oskarshamn i helgen?" :)

Jennie sa...

Klart det bli mååånga år till:)