16 september 2009

Brun var den ju!

Haha Sandra ringde tidigt imorse och meddelande att hon hittat en bild på hur trappen såg ut innan. Det roliga är att bilden är härifrån min blogg!:) Så sug på den du Pontus den var brun! Kanske inte syns jättetydligt men visst är det mer brun färg på den än rosa? (Under alla nedriven tapet...)

Så nu kan vi äntligen lämna det ämnet:P Funderar bara på att dra ut bilden och åka till Pontus jobb och visa honom den:) Hahah så jäkla normala vi är i vår familj.

Idag så både Hugo och jag lediga så vi ska åka och kolla på Cissis nya lilla bebis Alma. Åhh så spännande! Är ju så skoj med små nya bebisar:-) Ska bara försöka hinna åka till Ö och B innan och se om mina kuddar till skohyllan kan tänkas finnas kvar. Blev ingen städning och röjning inne i "skräp rummet" igår. Det slog mig att jag inte vågade slänga bort så mycket av sakerna då det är Pontus grejer en del. Och även att jag tycker saker och ting är skit så gör tyvärr inte min kära pojkvän det utan det kan man ju spara och ha i framtiden, någon gång... Jaja får se om vi lyckas ta tag i det ikväll. Måste ju hinna iväg och träna en stund också. Pontus ska kanske jobba över också och vips så har hela kvällen gått. Det går sååå fort alltid! Snart så är det ju helg igen! Jag tyckte nyss det var söndag kväll. Nu måste jag hejda min son innan han river ner allt i våra bokhyllor. Ska försöka åka till IKEA och köpa de där dörrarna till hyllorna, jag saknar dem dagligen! Hugo gillar verkligen att pilla och ta i allting...

See You Later alla läsare!

//Sofie

PS: Ska köpa batterier idag med så förhoppningsvis blir det lite bilder här senare:)

1 kommentar:

Sandra sa...

Helt normalt tycker jag! Lika normalt som att jag satt innan jobbet och letade bilder både på din blogg och i hela mitt bildarkiv, bara för att bevisa för min söta lillebror att han hade fel :-)