11 september 2009

Goder Afton

Egentligen är jag kissnödig så jag borde inte alls sitta här utan på toa haha. Men men än så är jag inte sååå kissnödig:) Normal inledning i sitt blogginlägg eller hur?.

Måste bara börja med en bra sak och det är att det gick superbra på skrivningen! Yes! Det var jag och en till i klassen som hade högst poäng:) Värsta plugghästen jag blivit, både sitta sist kvar och sen få bäst resultat:) Men det är inte mig emot.

Har varit i skolan idag och sen så åkte jag och tränade en sväng. Därefter så lunchade Sandra och jag på Golden Thai, jättegod mat. Har även lyckats att lägga in min gurka nu. Igår blev det ju inte heller av då jag åkte iväg till Jackie. Det var hur kul som helst att ses! Måste bli lite oftare än vad det varit. När vi kom hem så var klockan halv tio och Hugo var så trött! Han sov tillochmed när jag satte ner honom på hall golvet. Så söt min lilla prins<3 Hur som helst så blev gurkan jättebra, ser det ut som iallafall haha jag har inte smakat den än. Men känner jag mig själv rätt så är den nog ätbar.

Har varit en sväng nu ikväll hos Frida, en klasskompis. Jag har letat kläder till Hugo som han kan ha på bröllopet nästa vecka men inte hittat någonting! Jag bad Hannah spana i Linköping men till och med där var det ett klent utbud. Så jag var hos Frida som också har en liten kille och kollade på lite kläder som hon hade. Så hittar jag inget annat så har jag något att ta på honom iallafall. Skulle så gärna vilja ha något i kostym väg till honom, typ svarta finbyxor med vit skjorta och slips:) Men icke.. Det verkar inte finnas att köpa någonstans till ett humant pris. Kollat runt lite på hemsidor men det är så jäkla lång leveranstid så jag vågar inte chansa.

Nu ska jag kissa och sedan gå ner och vara lite social med Pontus och Gunnar som sitter där nere och kollar på TV.

//Sofie

Inga kommentarer: