09 september 2009

Inlagd gurka

Ahh skulle äntligen ta och göra den godaste av alla inlagda gurkor som finns men då fattar jag inte vad jag själv skrivit på receptet, så jäkla typsikt! Jag har fått receptet av Pontus mamma men nu får jag inte tag i henne så jag får väl vänta med att lägga in de små gurkorna som ligger så fint här på bänken:). Typiskt bara för att jag äntligen hittade de där jäklans senapsfröna i affären. Jag sprang runt och kollade överallt (de fanns inte vid kryddorna där de ska stå) men tillslut så hittade jag dem bland mjölet?! Jaja jag blev glad bara över att ha hittat det.

Annars så har jag och Hugo varit med Pontus snälla mormor idag. Hon ville köpa en försenad födelsedagspresent till Hugo så vi gick en runda på stan tillsammans. Hugo var inte så intresserad av leksakerna så han fick en jättefin höst/vinter jacka i present istället:) Ska visa bild på den. Sen så åkte vi hem till henne och lagade mat. Tyvärr var Hugo på ett väldigt gnälligt humör så vi hann inte stanna tills Pontus kom förbi på hans lunch, eller vi hann säga hej till varandra men vi fick äta innan de andra så jag kunde åka hem och lägga Hugo. Som sagt så är han liiite svår att få att somna någon annanstans än i sin säng. Det har de börjat upptäcka på dagiset också..

När vi kom hem så tittade Maria förbi en sväng. Hon gör sin lärarpraktik här i stan så det passade perfekt:) Hon provade lite grejer i mitt hår, hon ska hjälpa mig nästa lördag till Krille och Sarahs bröllop nämligen. Tror det ska bli lite lockigt:) Blev så glad idag för min klänning jag ska ha på bröllopet kom med posten, whioo!!! Fick även ett paket från internetbokhandeln men det var inte lika roligt, skolböcker haha.

Ikväll har det varit fullt upp också, städning, mathandling, grinig Hugo, tvättning och en tvättmaskin som inte vill fungera. Såå kul! Nu måste vi verkligen köpa en ny för vi klara oss inte en dag utan tvättmaskin!

Nu ska jag försöka lägga in lite bilder för omväxlings skull.

//Sofie

Inga kommentarer: