18 september 2009

Det sista inför bröllopet

Igår så var Pontus och jag en sväng i Linköping då mamma var så snäll och ställde upp som barnvakt trots ögoninflammation. Pontus hittade en skjorta som han ska ha till kostymen plus en slips. Mitt uppdrag var att hitta några skor att ha på bröllopet imorgon. Jag hittade ett par och de var såå snygga!! Men jag tvekade då jag egentligen var på jakt efter ett par helt vanliga svarta pumps. Tror ni man hittar något när man vet exakt vad det är man vill ha? Nej. Fanns några pumps men de var antingen så spetsiga i tårna eller alldeles för liten klack... Vissa såg ju ut som mormor skor ju. Nae så det slutade med att jag köpte de som jag kollade på först, även om de inte var de jag hade tänkte mig från början. Men är man kär så är man haha.

Idag så har jag och Hugo hjälpt Sandra att handla det sista inför bröllopet. Dvs. en sista present till brudparet plus massa plock till oss själva. Jag har lite egna uppdrag tills imorgon som jag ska sätta mig och göra klart nu. Kan ju inte skriva vad ifall någon av brudparet läser det här...:)

Gud jag fattar inte hur jag ska hinna allting den närmsta tiden, känns som det är så mycket. Har sett på vår skolsida att vi har en inlämningsuppgift tills på tisdag och en skrivning på torsdag! Förstår inte hur jag ska hinna då hela helgen nu kommer att gå bort och på måndag går jag i skolan hela dagen och på kvällen så ska pappa och jag in och kolla på LHC premiären, vilket har varit bestämt sedan länge.. Ska försöka hinna göra något vettigt på söndag. Vi ska sova hos Pontus föräldrar efter bröllopet och sedan på morgonen så måste vi hjälpa till med städning etc. i festlokalen så jag har en känsla av ett söndagen kommer gå i ett svep den också.

Maria ska komma tidigt till mig imorgon och hjälpa mig med håret, ska bli skoj:) Vi måste åka iväg härifrån rätt skapligt då Pontus ska vara på plats redan vid halv ett tiden (han är bestman). Det kommer att bli superskoj imorgon bara man väl är på plats. Får ju se hur Hugo mår imorgon också. Idag har han varit lite bättre men han är fortfarande geggig i ögonen. Hoppas det släpper det mesta över natten. *håller tummarna*.


Grejer som är såå tråkiga att handla men som är nödvändigt att ha. Och som alltid tar ju allt smink, krämer etc. slut samtidigt så allt måste inhandlats på samma gång.Mina nya fina skor!!!<3

1 kommentar:

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Superfina skor!! Var köpte du dem? kostnad? Ha så skoj imorgon! Kramar