22 september 2009

Skit match

Gårdagens match i Cloetta Center var ju ingen vidare hit..Usch och Fy! Hannah och jag roade oss med att sitta och skriva en massa sms till varandra. Vi hade sittplatser i var sin ände av arenan. Jag var ju där med min far och hon med sin. Så när LHC suger i sitt power play spel så kan man ju alltid skicka roliga sms. Hoppas bara att det var en dålig start för dem och att fortsättningen nu kommer att gå super! Go Cluben!!!

Idag så har Hugos farmor varit här och passat honom en stund medan jag var i skolan. I och med att han hade feber i går på dagis så vill de att han ska vara hemma en dag extra så det säkert inte ska vara något. Hugo har mått prima hela dagen så det verkar ju inte vara någon större fara med honom.. Imorgon så är jag ledig men Hugo ska vara en stund på dagis ändå så jag hinner plugga i lugn och ro inför skrivningen på torsdag. Jag har MASSA att läsa så det lär behövas. Ska eventuellt på bio ikväll också, flickan som lekte med elden. Ska bli så kul! Tyckte första filmen var hur bra som helst så jag vill verkligen se denna också nu, och helst då ikväll:)

Nu ska jag gå ner i köket och plocka undan lite pizzakartonger, svärmor var ju så snäll och bjöd på det som lunch:) Tur man har snälla vänner och familjer undra hur man skulle ha klarat sig annars?

Ha det bra
//Sofie

1 kommentar:

Hannah sa...

Jag säger bara "www.bomberattsprängahviluftenmed.se", haha! :D