15 september 2009

Kuddproblem

Jag har målat klart vår skohylla och hatthylla nu så Pontus hjälpte mig precis med att hänga upp den på plats. Blev inte supernöjd men det duger. Dock så har jag ett litet problem...Jag har tänkt ha kuddar på skohyllan så det blir som en extra sittplats när man ska ta på sig skorna etc. Men jag vet inte vad jag ska ha för några! Tips? Gärna något mönstrat eller i ljusrosa färg, kanske med rosor på? Vet att jag stod och nöp i några inne på Ö och B idag men såklart köpte jag ju dem inte! Ska gå dit direkt imorgon och se om de är kvar. Jag behöver nämligen tre stycken och det var endast tre av dem kvar när jag var där... Sicka problem va? Bilder får ni när jag är helt klar (det vill säga när kuddarna också är på plats). Om ni undrar varför jag är så dålig med bilder i övrigt så är det för att jag inga batterier har i min kamera och jag kommer aldrig ihåg att köpa nya! Ack ack ack vart ska det ta vägen med oss människor. Så stora problem som vi lider av i denna värld! Eller iallafall jag:)

Skola har det varit idag på förmiddagen och sen på eftermiddagen så åkte jag, Hugo och Poker och friade Emme som fyllt år. Blev ingen längre vistelse då Hugo blev så gnällig tyvärr... Men vi hann med en sväng hem till mamma och pappa också. Efter lite mellis så blev han på gott humör igen min son. Skjutsade in pappa till Tranås sen också för han skulle hämta hem deras nya bil. Pappa säger att den inte är ny men är det en 06 och var i det skicket så får man säga att den är ny, tycker jag:) En svart liten golf blev det, jättefin! Så nu längtar jag tills jag får åka och provköra den haha. Alltid skoj med nya bilar:)

Sandra har varit här en sväng också idag tillsammans med Alice och Tilda. De var lite nyfikna på våra katter så självklart fick de komma och gosa med dem:) Alice matade även Hugo med piggelin, det tyckte han var jättegott. Trodde han skulle rysa när han fick slicka på isglassen men det gjorde han inte, tyvärr haha.

Nu ska jag ta och göra i ordning lite bland alla mina skor och sen kanske börja ta tag i "skräp rummet". Det vill säga det rummet som vi inte gjort en smack åt än så länge utan det bara är fyllt med en massa skit! Så om jag börjar rensa ut allt nu så kanske jag kan välja tapeter nu i veckan? Ja vad kul! Kanske en tripp till IKEA också för golv behövs det med till rummet.. Jaja en sak i taget, röjning var det först.

//Sofie

Inga kommentarer: