29 september 2009

Kiss och bajs

Var det överfullt med i Hugos bölja imorse så det blev ett bad och byte av sängkläder..Stackarn, kan ju inte vara något vidare att ha sovit i det där. Tycker ju annars Liberos blöjor är bra jämfört med många andra, det här måste vara första gången som han kissar igenom en av deras blöjor. Annars har jag sovit dåligt inatt. Hugo har vaknat ett par gånger och sen har två katter (inga namn nämnda...) var en aning jobbiga. Typ studsat upp och ner i sängen och jagat varandra. Poker blev lite störd han också av allt så då börjar han traska omkring istället och det gör han inte så tyst precis.

Idag så har dagis stängt pga planering så Hugo ska ha mormor på besök undertiden jag är i skolan, vad vi skulle göra utan våra snälla familjer och vänner vet jag faktiskt inte:) Ni är alla guld värda!!
Känns som vi haft mycket barnvakt på sista tiden..eller mycket och mycket men det känns som det. Inte lätt med sjukdomar och allt vad det är. Nu ska jag se om min son somnat till inne i sin säng *hoppas*. Jag är verkligen inte helt utvilad och behöver liiiite mer sömn...

//Sofie

Inga kommentarer: