25 september 2009

Ingen tid för dator...

Det har gått i ett de två senaste dagarna så jag har inte riktigt haft tid för datorn och bloggen...

Igår så hade vi skrivning på förmiddagen (gick någorlunda hoppas jag) och sen på eftermiddagen passade jag på att storstäda hela huset! Gud så skönt att få det gjort, det har behövts göra en längre tid:P På kvällen så var jag på grillning ihop med klassen, riktigt trevligt:) Dock var vi ju ute mestadels av tiden så jag höll på att förfrysa i slutet men som tur var överlevde jag. När jag kom hem så var Sarah, Krille, Gunnar och Sandra på besök så vi satt och snackade skit ett bra tag.

Tyvärr så vaknade Hugo upp med en förkylning imorse så det blev lite körigt då jag verkligen inte vill missa mer i skolan. Så Pontus åkte först en sväng till jobbet och hann avverka några timmar där innan jag kom hem och byte av honom... Sen kom kusin Ida på besök och det var superskoj:) Lagade mat som vi åt tillsammans och så. Sen skulle Ida ner till deras stuga så jag och pojkarna passade på att följa med dit ner en sväng. Träffade på Anette och Linus också när vi var där, var ett tag sedan sist:-) Nu sitter jag här och är lite små sur på min sambo..Kommer hem och han har ingen mat alls planerat för kvällen, klockan var 19 och när jag varit borta hela dagen så antar jag att han fixar med middagen... Dessutom bad han mig ringa innan jag åkte ifrån Idas och deras stuga men svarade han? Icke. Har han hängt upp tvätten som jag bad honom om? Icke. Han har suttit nere i källaren och tömt vår oljetank och visst det behövs också göras men ibland är det bra om han tänker på oss övriga i familjen först och sen på oljetanken haha... Gnälligt jag vet men jag är lite små sur på honom. Ungefär som nog alla är på sina kära pojkvänner ibland:) Man måste få ur sig lite av det...:-)

Nu ska jag hänga upp tvätten och se om jag kan fixa något käk till oss övriga i familjen iallafall. Pontus får ta och fixa något eget. Så det så!:-)

//Sofie

Inga kommentarer: