04 september 2009

Adelövmarknad

Igår när Pontus kom hem från jobbet så käkade vi lite och sedan packade vi in oss i bilen och åkte till Adelöv. Det var marknad där och jag har aldrig tidigare varit på den så det skulle ju bli skoj. Men fråga mig inte hur vi resonerade då det spöregnade ute och vi åker iväg på marknad med barn och hund intryckta i bilen haha.... Efter en timme och några hundralappar fattigare så åkte vi hem igen. Hugo som var vansinnig innan vi åkte blev hur lugn och snäll som helst när han fick åka där i vagnen i regnet, skönt det:) Poker tyckte det var lite småläskigt att gå på marknad. Allt folk och en massa otäcka stånd överallt men han uppförde sig fint:) Det är bra att gå lite med honom där det är mycket folk så han får träna på det. Nu när vi bor ute på landet så blir det ju inte lika ofta som när vi bodde i lägenhet.

På kvällen så kom Krille, Sarah, Äzca och Gunnar förbi en sväng. Vi kollade på "Borat". Jag och Pontus hade inte sett den tidigare och ja den var väl sådär. Vissa skämt var jätteroliga men sen kändes det som det gick väldigt för långt i vissa scener, men det var ju som jag trodde innan:)

Idag så är det skola och dagis som gäller. Jag ska eventuellt åka och träna efter skolan om jag hinner. Vore skönt, då har jag hållit på min "träna varannan dag" regel. Försöker få Hugo att somna om en stund nu innan vi ska iväg men det verkar som om han har andra planer...Jaja nu vet jag inte vad jag mer ska skriva. Känns lite segt att blogg förtillfället men det vänder säkert snart igen. Har ju en del att göra i skolan också. Idag ska vi ha redovisning av vårat grupparbete. Det ska gå bra hoppas jag, måste bara läsa igenom papprena en gång till innan.

Nu ska jag bädda sängen och sen packa väskor.

//Sofie

Inga kommentarer: