14 september 2009

Fullrulle denna dag

Hugo har sovit jättebra denna morgonen! Så en liten applåd till honom:) Han ska ta kort på dagis idag så vi ska det lite tidigare än vad han normalt sett börjar på måndagar. Jag ska passa på och åka och träna emellan dagis och skola, blev ju ingen träning i helgen!

Jag börjar vid 13-tiden så jag ska försöka hinna hem och äta och rasta Poker emellan också. Eventuellt hinna göra ett par ärenden på stan med..Annars får jag ta det efter skolan. Igår så blev det inte så mycket svamp plockade. När vi kom ut dit så satt Sandra och svärmor och gjorde klart häftena inför bröllopet så då hjälpte jag och Hugo till med dem istället. Det tog sin lilla tid men nu är de helt klara, gör man fel dessutom och får sitta och rätta 60 stycken häften så..... Igår började jag även med att måla om vår hatt och skohylla så nu är de grundmålade. Måste hinna med att måla klart dem ikväll. De ser inte så kul ut med kläder och skor liggande överallt. Speciellt när man har en hund och två katter som tycker om att busa mitt i allt.

Nu ska jag klä på Hugo några fina kläder så han ser stilig ut på kortet. Hmm tror det får bli LHC tröjan:) eller vad tycker du Hannah? Stiligare än så kan han ju inte bli.

//Sofie

Inga kommentarer: