07 september 2009

Har gått in mina nya skor:)

Idag passade jag på att gå in mina nya fina skor, kändes riktigt bra:-) Har varit en dagis och skoldag idag så det har rullat på rätt så bra. Sitter och pluggar det sista inför skrivningen imorgon, usch det känns inget kul. Pontus och Gunnar är ute i garaget och grejar men jag pratade med Pontus nyss så han lovade att komma in snart och hjälpa mig lite, förhöra osv. För övrigt så har våra katter damp! De ligger och sover hela dagarna och sen på kvällarna så har de hur mycket energi som helst! Just nu ligger Robbie och brottas med en Biltema katalog, normalt...

Vi gick en kvällspromenad förut hela familjen, riktigt mysigt. Vi brukar göra det rätt ofta men nu var det några dagar sedan sist så då känns det extra bra:-) Imorgon är det gymmet som gäller igen, var där i söndags också sen. Får se om jag tar det på kvällen för jag vill nog har förmiddagen på mig att plugga känner jag. Kvittar hur mycket jag läser så tycker jag inte att det fastnar. Men det brukar alltid lösa sig så det tror jag att det gör denna gången också:) Ärligt talat vet jag inte vad jag ska skriva om. Jag sitter bara här och babblar på för att jag väntar på att Pontus ska komma in och hjälpa mig. Seeeegt!!! Massa nödvändigt skrivande det blir här idag.

Förresten så kan jag passa på att tillägna detta blogginlägg till Sandra. Hon blev skadad igår på en fotbollsmatch så hennes knä är lite smått skadat... Så för att du ska ha något att göra nu när du ligger hemma och är en sjukling så kan du ju läsa detta blogginlägget, smart jag är va? Ett geni rent ut sagt om ni frågar mig. Nej seriöst det här går inte..Jag får ropa på Pontus igen annars kommer han väl aldrig in och hjälper mig. Vad är det egentligen med killar och deras garage?

//Sofie

2 kommentarer:

Sandra sa...

Tack! Blev glad att du hade uppdaterat, då hade jag ju något att göra, du måste va ett geni ;-)

Ida sa...

Hej igen!
Känn ingen stress med bokstäverna. De ligger bra här, och är de i vägen så går jag förbi din mamma med dem. Umgås lite med hennes grannar=)

Usch för skolan, vet hur det är. Tycker att du är duktig som har kommit igång.
Ha det så gott.
Kram Ida