14 september 2009

Sov du lilla Hugo!!

Sitter och fördriver tiden lite...Har precis lagt Hugo och tycker att han borde somna snart. Pontus är iväg på bio med en kompis och jag hade tänkt gå ut i garaget och göra det sista på målningen av hallmöblerna. Får ta med mig babyvaktaren ut och låsa dörren in så att ingen kommer och tar min prins<3 Fast jag tror det är rätt lugnt här ute på "landet". Bara jag som spelar upp en massa scener i mitt lilla huvud.

Annars så har dagen gått fort, som alltid. Hugo fastnade på kortet iförd sin LHC tröja:) Pontus hämtade honom efter dagis och tyckte jag hade gjort honom till ett mobboffer som "tvingat" på Hugo en sådan tröja. Coolaste killen på hela dagiset var han ju:) Förresten så har kläder till bröllopet löst sig för Hugos del. Jag fick låna en vit skjorta av en annan klasskompis och sen stannade jag på vägen hem och köpte en svart fluga som han ska ha till. Byxor får bli de snygga svarta jeansen som Elin köpte till honom för inte så länge sedan, han kommer bli supercool i det också:)

Var och tränade förut med innan skolan, skönt skönt.... Var en rätt seg dag i skolan, det tyckte även våran lärare så vi fick gå lite tidigare gött! Ibland så behöver man det:)

Nu ska jag nog förbereda mig lite innan jag smyger ut och målar det sista på möblerna.

//Sofie

1 kommentar:

Hannah sa...

Klart han ska ha LHC-tröjan! Det blir inte finare än så =)

Skönt att det löste sig med kläder till bröllopet! :)