19 september 2012

5 kilometer avklarade

Åh vad det tog emot. Hade inte alls någon lust att ge mig ut å springa. Min plan från början var att åka till gymmet direkt efter jobbet men väl där upptäcker jag att jag glömt väskan med träningskläder hemma i hallen. Smart.

Och därav att det tog emot att ge sig ut och springa. Det var ju inte vad jag tänkt! Nu blev det helt fel i mitt huvud. Haha som ett barn. Men jag tog mig ut och det känns mer än bra nu efter.

Kom och tänka på en sak. Vi pratade i lördags på tjejkvällen om när på dygnet man helst tränar. Jag har egentligen aldrig tyckt om att träna på kvällen. Även om det ofta blir så av praktiska skäl. Jag är så uppe i varv efter träning så då är det skönare att träna när man inte ska sova direkt efteråt:) Man blir så pigg i huvudet, i alla fall jag.

Morgonen är ju perfekt att träna enligt mig! Dock är det mycket svårare att få till det då med småbarn och sambo som åker och jobbar tidigt varje morgon. Då har man träningen avklarad och man kan bara njuta av dagen!

Men idag gav jag mig ut och sprang när jag kom hem från jobbet och det var en ännu bättre tid att träna på kom jag på då. Även att det tog emot så var det så skönt att komma hem och hinna duscha, äta, greja med allt annat och som nu till slut hamn i soffan i myskläderna. Då hinner mitt huvud varva ner i lugn och ro och det kommer bli extra skönt att somna ikväll.

Det är nog min favorit tidpunkt att träna på. Om jag nu får välja. Det får jag ju oftast inte. Känns som jag får vara tacksam bara jag kommer iväg på min träning. Det är min egentid. Den är guld värd:)

//Sofie

Inga kommentarer: