02 september 2012

Nytt Tak


Vi får nytt tak! De är så duktiga alla pojkarna:) Inte bara att det blir nytt tak som inte läcker in, det blir även snyggare tak. Innan hade vi tegelfärgat men svart blir bättre till vårt gula hus. Tycker jag. 

De har jobbat på bra denna helgen. Slitit som djur. Från tidig morgon till sen kväll. Tack är inte ett tillräckligt stark ord för den hjälp vi får. Oerhört tacksamma! 

Tänk vilket jobb vi gjort med huset den här sommaren. Fast jag längtar något enormt tills allt är klart. Men när vi äntliga är klara med allt utvändigt har vi ju invändigt kvar. Hela övervåningen som ska göras i ordning. Men det kommer vi få ta bit för bit. Vi har annat vi vill hinna med i höst/vinter. 

Pontus ska ju för omväxlings skull satsa på att träna ordentligt inför Vasaloppet i år tillsammans med Eddie. Sen känns det som vi har massa kvalités tid att ta igen med familjen. Det är inte mycket vi gjort tillsammans de här månaderna som varit. Mest jag och barnen som umgåtts och Pontus som jobbat på huset.Eller jag som jobbat. 

Men det kommer vara värt det för sen kommer vi inte behöva ägna det där taket en tanke på många många många många många många år!

//Sofie


Inga kommentarer: