17 september 2012

Mina Nya Drog

Det här är favoriten!

Stavas Danonino. Yoghurt alltså. Smakat den? Leah älskar den så jag har köpt den till henne men aldrig själv smakat på den själv. Tills häromdagen. Gud så god den är! Svindyr är den också men så god!

Om någon anställd på Danomino läser det här får ni gärna skicka rabattcheckar eller varför inte gratis prover?:)

Tror inte jag skrivit om det innan men jag har hört av från flera företag som jag skrivit om här på bloggen. Inte så att jag får massa gratis produkter utan det hela har handlat om att jag skrivit något negativt om det företaget och så har de både mailat, letat upp mig på facebook och även kommenterat här i bloggen om saken. De vill för allt i världen inte att mitt blogginlägg ska komma upp när blivande kunder googlar deras namn. Inte om det är dåligt.

Nu måste jag ju bara påpeka också att det här är min blogg och jag skriver vad jag vill. Har jag blivit dålig bemött i en affär, köpt en produkt som inte varit bra då skriver jag kanske om det här. För att upplysa andra om det. Varför skulle jag ta bort såna inlägg bara för att en anställd på det företaget skriver ett mail och ber om ursäkt och vill att jag ska radera det inlägget? Knappast.

Då får de komma med något bättre:)

Men det är ju konstigt att inte företag hört av sig när jag skrivit positivt om dem? Typ som Danonino nu. Jag hyllar dem! Skitgod yoghurt. Åk och Köp!

//Sofie

Inga kommentarer: