24 september 2012

Måndag Morgon

Japp det är det. Våra barn var superduper pigga idag och vaknade straxt efter femtiden. Pontus var hurtig och gick upp då för att hinna med en löprunda innan jobbet. Jaja bara till och kliva upp.

Dagen består annars av BVC besök för Hugos del. 4 årskontroll. Leah ska få vara hos Tina med barn undertiden. Supersnällt! Jag skulle komma utan syskon till besöket och det är verkligen ingen hit att lämna barnen så korta tider på dagis. Det blir bara bråk när jag kommer tillbaka en timme senare och ska hämta för då vill ju inte de åka hem heller:) Så bra när det går att lösa på andra sätt.

Hade en lång lista på ställen jag skulle ringa till idag. Men med morgonpigga barn så är ju ingenting öppet så dags som när man själv har tid att få saker och ting gjorda. Så jag har mailat flera av ställena i stället. Hoppas på svar. Är inte så förtjust i att maila för det är så lätt att det missas. Bättre att få prata med någon så man vet att man fått fram sitt ärende.


Igår var mamma och Anette på besök en sväng. Till Hugos lycka ville Anette pussla golvpussel med honom. Leah och Poker sitter och kollar på:)

//Sofie
 

Inga kommentarer: