06 september 2012

De har torkat!


Mina löparskor! Det tog sin tid må jag säga. Och dessutom såg jag när jag tog upp dem ur källaren att de ju inte alls är rena! Inte så smutsiga som de var när jag la in dem i tvättmaskinen men de är ju inte rena.

30 grader i ugnen i en timme fungerar inte på mina skor tyvärr. Eller tyvärr jag vill helt enkelt inte att hela ugnen ska osa gamla löparskor:) Fungerar bäst på barnskor som endast är använda ett fåtal gånger. Ett tips.

I alla fall så har jag funderat på att köpa mig ett par inneskor också. Inneskor. Låter som när man hade skolgympa.

Jag kör ju bara styrka och löparband när jag tränar inne så därför har jag inte tyckt det gjort så mycket att köra med samma skor. Det är ju skillnad om man kör pass och sånt. Hopp och studs moment då  behöver man ha rätt dojjor på fötterna om någon gång.

Men det kanske inte vore någon dum invstering? Måste ju ändå köpa nya träningskläder så då kan jag ju slänga med ett par nya skor också. De behöver ju inte vara lika dyra som löparskorna. Eller de får inte vara lika dyra som löparskorna. Det har jag inte råd med:)

Varför det är två par skor på bilden? Leah tyckte mina Rykää (garanterar ingen rättstavning på det produktnamnet. Eller något annat heller för den delen:) skulle få vara med på bild också. Ett par promenadskor och ett par löparskor. Snart även ett par innegympa skor.

Har man inga snygga bilder på sig själv och lägga upp i sin blogg får man helt enkelt ta kort på sina nytvättade löparskor. Som inte ens är rena. Rätt illa nu när jag tänker efter...

//Sofie

Inga kommentarer: