27 september 2012

Kappa och Vinterjacka



Här är kappan jag köpte igår! Visst är den fin? Inte det lätaste att försöka ta bild själv i en alldeles för liten spegel men men:)

Jag har letat efter någon fin kappa att ha länge. Nu kan jag bocka av det! Bara en redig vinterjacka kvar att införskaffa.

Var och provade några idag inne på Intersport men de flesta låg runt 2000 kr i pris och det har jag inte råd med. Fast jag hittade en som det var extrapris på nu i helgen. Den kostade "bara" 1400 kr och var så fin! Men jag vet inte om jag har råd med det den här månaden. Får ta mig en funderare. För mig är 1400 kr mycket pengar men å andra sidan har jag haft den vinterjackan jag har nu sen jag gick i högstadiet så köper jag en ny lär jag ju kunna ha den i många år framöver.

Hittade även denna kappan inne på en annan blogg som jag blev så kär i.

Men priset på den var 4099 kr. Därför blev jag extra nöjd när jag fick tag i den andra för inte ens en tiondel av det priset.

//Sofie

1 kommentar:

Tina sa...

Jag köpte min på barnavdelningen på Team Sportia istället! Exakt samma modell som på dam men jag Dick en fin didriksson för endast 750kr! Istället för runt 2000 som den kostar på dam. Ett litet tips! Jag tog storlek 160 på barn så prova 170!