14 september 2012

Spännande!

Ska besöka frissan idag. Nu på morgonen faktiskt. Klockan nio. Behöva ställa klockan? Ehh med våra barn? Tror inte det är nödvändigt. När vaknade barnen? Halv åtta! (bara för att liksom) Men både Hugo och Leah är redan påklädda så snart bär det av! Ska göra något helt nytt så jag får ta bild och visa sen. Hoppas verkligen på bra resultat. Har varit små nervös över det så jag hoppas det blir fint

Tänk så löjlig man kan vara över sitt hår??:) Haha glömmer aldrig när Jennie ringde och grät i telefon. Trodde någon dött. Typ. Det visade sig att en frisörelev inte klippt så fint i hennes hår. Men jag ska inget säga. Jag hade också kunnat gråta för något sånt:)

Pontus pratade förövrigt med veterinären igår och hon sa att Poker haft änglavakt som klarat sig så bra utan så mycket som en skråma! Men vi ska undvika långpromenader i helgen men det var väl det enda. Skönt att det inte blev värre.

Något annat jag kom på nu att jag inte berättat om är att Pontus fått nytt jobb! SÅ JÄVLA SKÖNT! Äntligen! Jag har inget velat säga eller skriva något innan det varit helt klart men det är det nu. Pontus trivs ju inget vidare där han är nu och det är ju förstårligt med en arbetsgivare som säger upp en två gånger men tar tillbaka det?!.

Nu måste jag lägga på ett kol här hemma om vi ska hinna.

//Sofie

 

2 kommentarer:

Tina sa...

Grattis Pontus! Men hur ska jag förklara för Zeb att Pontus inte jobbar kvar längre, han pekar jämt glatt och säger "ontus jobba" så fort vi åker förbi hans jobb!
Spännande med håret! Jag ska också ta ett besök hos frissan idag:) lyx!

Jennie sa...

Haha jag döör! Men det var ju skitkort. :( inte konstigt ja grät! ;)

Grattis Pontus!!