12 september 2012

Vår Fina Poker!


Ikväll hände något hemskt!

Had en jättetrevlig kväll hemma hos mamma och pappa. Gjorde sen barnen i ordning för att åka hem. Och där vände allt. Leah öppnar ytterdörren och Poker smiter ut. Mamma ropar till att det kommer en annan hundägare ute på gatan och går med sin hund och sen gick det fort. Pontus (som har Hugo ridandes på ryggen) ropar och försöker få tag på Poker så han inte ska springa ut till den andra hunden.

Pontus hinner inte haffa tag i hononm och Poker springer ut. Precis samtidigt kommer det en bil åkandes.

Ser bara hur Poker blir påkörd och flyger genom luften och snurrar runt. Mamma och jag sliter åt oss barnen och går in medan Pontus och pappa rusar ut till Poker.

Trodde helt ärligt han var död. Där dog våran fina helt underbara Poker.

Efter några minuter visar det sig som tur är att Poker mår bra. Skakig men han verkar inte ha ont någonstans.

Han har både kissat och ätit efteråt. Han till och med orkade jaga Kajan en bit när vi kom hem. Ska ha uppsikt över honom i natt. Ska ringa ner till veterinären imorgon så vi säkert vet att han inte har skadats på något sätt.

Usch så hemskt. Tankarna går såklart runt och tänk om han hade dött? Eller tänk om det varit Hugo eller Leah? Eller något annat barn?

Lär barnen ha respekt för bilar och trafik. Det kan gå så himla fort. Jag trodde ju för några minuter att vi mist en familjemedlem.

//Sofie