21 september 2012

Läser mina barn min blogg?

Och inte bara läser den utan de tänker minsann visa mamma att de inte alls är inne i en sån där extra bra period som hon skriver om i sin blogg utan var extra trotsiga och testa sin mamma till max idag? Jo jag tror faktiskt det är så!

Var på Ica förut och skulle panta lite brukar som barnen fått av sin gammelmormor samt småhandla lite. Svettigt är nog bara förnamnet. Och alla dessa människor som är överallt. I Tranås är det helt extremt på fredagar. Man kan inte gå i en vanligt mataffär en fredag för då är alla ute och handlar. Alla. Plus att de hade konkursutförsäljning på Expert här i stan (jag tänkte ta kort och jag ångrar som tusan att jag inte gjorde det!) och det var kö som in till GeKås i Ullared! Snåla smålänningar? Jo tack.

I alla fall så var mina barn inte riktigt med på noterna utan var överallt och ingenstans inne i den där mataffären. Desstuom hade jag ärenden både till förbutiken och apoteket också vilket satte extra mycket kli i kroppen på Hugo och Leah.

Precis som det ska vara med andra ord:) Vi kom ju ut med det vi skulle i alla fall.

Ska försöka ta tag i både tvätt och städning här hemma nu. Känns så där lagom lockande får jag ju lov att erkänna...
Hugo och Leah provsmakade knäckebröd inne på ICA idag och ville såklart köpa ett paket. Gjort på 95% fullkornsrågmjöl och ungarna äter som tokar. Jo det är sant! Ett tips:)


//Sofie

 

Inga kommentarer: