23 september 2012

Klänningar och Rosa

En liten del av Leahs rosa klänningar

Och även idag bär fröken Gustafsson klänning. Som är rosa. Och grå:)  
Det är Leahs melodi det. Jag har själv alltid tyckt om klänningar så när jag fick Leah var det ju extra kul att ha en dotter att klä i klänningar:) Men Leah har ju varit rätt så bestämd med vad hon ska ha på sig rätt så länge och det duger ofta inte vad mamma tagit fram ur garderoben. Undra hur många bråk vi haft om kläder?

I alla fall så vill Leah nu förtiden alltid ha klänning på sig. Hela tvättkorgen var full av bara klänningar när jag satt och vek tvätt förut. Inte bara klänningar. Nästan alla är rosa också eller har rosa inslag.

För rosa är Leahs favorit färg. Det var den första färgen hon lärde sig och det sitter fortfarande i:) Jag skulle hellre köpa kläder i andra färger men då jag vet att Leah ÄLSKAR rosa och blir så GLAD när hon får rosa kläder så blir det ju att jag köper det till henne. Även om jag brukar smyga in lite andra färger och plagg:) Det är som med Hello Kitty. Jag hatar katten men Leah älskar den ju så då händer det ju faktiskt att jag köper saker med katten på ändå för jag vet ju hur glad Leah blir:)

Sen vill jag inte gå till överdrivft åt något håll. Att bara Leah ska få bestämma eller att bara jag ska köpa kläder (och även andra saker) efter mitt tycke. Nej lite lagom blanding på det hela får det vara.

Det såg bara så roligt ut när jag satt där och vek tvätt och Leahs hög nästan endast bestod av klänningar i rosa:)

//Sofie

Inga kommentarer: